Anasayfa Hakkımızda Videolar Foto Galeri Tefsir Dersleri Haberler Ziyaretçi Defteri İletişim
Slashdot's Menu
Halime-Hüseyin Arı
09-07-2014
Biz Arı ailesi olarak şahidiz ki bu dernek insanları Allaha çağırır,Kur'ana talabe olmaya çağırır.Çünkü onlar bilirler ki; "Kur'ana gelen kendin

Meryem-Hanne Arı
17-02-2014
Kur'anımıza dair ilk eğitimimizi 2011 yılında Asya Derneği yaz okulunda almıştık.O günleri özlemle anıyor ve bizde emeği olan tüm Asyader mensuplarına

Alaattin TAYANÇ
10-08-2013
Allah'ın Selamı Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun.İnşallah en kısa zamanda tanışmak temennisiyle.Hem Kur-an Halkaları hakkında bilgi almak,hem

ebru kolcu
05-07-2013
bulundugum sehırdekı kuran halkasına katılmak ıstıyorum.corludan tekırdag merkeze kadar kuran halkası varsa bayan olarak katılmak ıstıyorum.ırtıba

necati özcan
07-04-2013
dernekte emeği geçen tüm arkadaşlardan özellikle zeynel bozkuş beyefendiden ALLAH razı olsun , sosyal faaliyetlerden bizleride bilgilendirmenizi

Fatma Düzkeçeli
18-03-2013
Hayırlı olsun .Selamlar.

erdal gökgöz
17-03-2013
calismalarinizda basarilar diliyorum. allah(cc) yar ve yardimciniz olsun. SELAM ve DUA ile...

Fatma akbulut
09-02-2013
Maşallah Hayırda yarışanlara ne mutlu

Sümeyye Güldür Yiğit
02-12-2012
Sitemizden yeni haberdar oldum, gerçekten çok beğendim. Rabbim hayırlı eyleye inşallah ;)

asya kurt
07-11-2012
sitemiz HAYIRLI OLSUN inşaAllh Rabbim Hayırla vesile kılsın

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

Seçenekler
Beğendim
Fena Değil
Beğenmedim

Asya-Der 2013 Aile Ribatı Gerçekleşti

Asya Derneği tarafından organize edilen 2013 aile ribatı 05-07 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti.05 Nisan Cuma günü başlayan program 07 Nisan Pazar günü sona erdi.Asya Derneği tarafından ilk defa organize edilen ribat programı yaklaşık 180 kişinin katılımıyla Darıca Basın İlan Kurumu'nda gerçekleşti.Program Feyzullah Akyol hocamızın Ribat nedir? konulu sohbetiyle başladı.Feyzullah hoca, konuşmasında ribatın yürek sınırlarımızda bir nöbet tutma olduğunu vurguladı. Ardından 2. gün Kuran Halkası yönetim kurulu başkanı Hakan Dinç davetlileri Kuran Halkaları hakkında bilgilendirdi.Kuran Halkası sorumlularının neler yapması gerektiğini, halkaların oluşum süreçlerini anlatan Dinç, son olarak da kuranhalkalari.org sitesi hakkında bilgiler verdi.Aynı gün içinde gerçekleşen bir diğer sohbet ise Mustafa İslamoğlu hocamızın oldu.Pasif iyiden aktif iyiye konusunu anlatan Mustafa İslamoğlu hocamız, herkese büyük görevlerin düştüğünün altını çizdi.Mustafa İslamoğlu hocamızın ardından Doç.Dr. Ayşen Gürcan hanım konuşmalarını yapmak üzere sahneye çıktı.Gürcan,konuşmasında Vahye dayalı etkili iletişim teknikleri konusunu ele aldı. 3. gün ise İshak Keleş hocamız aktif iyiliği engellemede şeytan ve rolü konusunu davetlilere anlattı.Son dersi ise Prof.Dr.İdris Şahin hocamız yaptı.İdris Şahin hoca, dersinde yeni din dilinde iletişim teknikleri konusunu işledi.

Her programda olduğu gibi dolu dolu geçen 3 günlük ribat programının da sonuna gelindi.

Foto Galeriden

Bitkisel ÜrünlerdogalDogal Alem
    E-Bülten
  ® 2012 -Asya Derneği- Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Design: Fida Yazılım